Beschikbaarheid: voor Maart heb ik nog maar 2 plekken over. Neem contact op

Logo, huisstijl en website voor hét verzekerings kantoor van Drenthe

Assurantieservice Drenthe, gestart in april 2022, kreeg een complete identiteit met een herkenbaar logo, unieke huisstijl en moderne website. Het logo prijkt trots op het pand in Emmen, en de online aanwezigheid versterkt betrouwbaarheid voor zowel bestaande als nieuwe klanten, die nu gemakkelijk informatie kunnen vinden en contact kunnen opnemen. Een geslaagde combinatie van fysieke en digitale uitstraling maakt Assurantieservice Drenthe een herkenbare en betrouwbare speler in de verzekeringswereld.

Main projectfoto
Het probleem

Starten zonder logo, huisstijl of website... Geen optie!

Assurantieservice Drenthe is in April 2022 begonnen als nieuw verzekeringskantoor in Drenthe. Alleen was er een probleem… Ze hadden nog geen logo, huisstijl of website. Geen plek waar informatie te vinden was, of waar klanten contact konden opnemen. De vraag aan mij was of ik dit voor ze kon realiseren… Mijn antwoord? Natuurlijk!

De oplossing

Een herkenbaar logo, huisstijl en een persoonlijke website.

Als oplossing heb ik een herkenbaar logo ontworpen. Het schild staat voor de zekerheid die je krijgt, met een persoonlijke touch van ASD! Daarnaast heb ik een herkenbare huisstijl ontworpen wat hun onderscheid van de concurrentie Een snelle en moderne website kon natuurlijk niet achter blijven, daarom heb ik een plek ontworpen waar klanten iets kunnen lezen over het bedrijf, team of de diensten. En dan ook gelijk contact op kunnen nemen!

Het resultaat

Een heel tof resultaat!

Als resultaat is het logo op het pand in Emmen gedrukt, dit ziet er gaaf uit vind je niet? Dit in combinatie met een sterke online aanwezigheid zorgt ervoor dat klanten Assurantieservice Drenthe leren kennen! De website is een centrale plek geworden voor het opnemen van contact, vinden van informatie, of kijken wie het team is. Dit straalt betrouwbaarheid uit naar bestaande of nieuwe klanten

Wat klanten zeggen

Als je mij niet gelooft, geloof dan mijn klanten!

Door het persoonlijke contact en het werk wat ik lever, zijn klanten 100% tevreden met mij.

Benieuwd geworden wat ik voor je kan doen? Neem contact op!

Fijn bedrijf om mee te communiceren en doen wat ze zeggen!

Leroy Stegeman
Drentse Vloerverwarming Specialist

Klavers Design heeft een mooi logo en website voor ons bedrijf gemaakt. Zeer tevreden. Een echte aanrader!!

Carla Ziengs
Assurantieservice Drenthe

Top service, goede ideeën. Mooi eindproduct, persoonlijk contact.

Echt een aanrader... Mijn website is fantastisch geworden past veel beter bij onze diensten..

Jordi Joldersma
Car Cleaning Joldersma

Vriendelijke en attente jongeman die verstand van zaken heeft. Erg precies is in zijn werk en hij kan je verbazen met de frisse en leuke resultaten van zijn werk!

Maurice van Dijk
Auto van Dijk
Meer projecten

Benieuwd naar meer?

Vond je deze leuk, en ben je benieuwd naar meer projecten die ik heb gedaan? Dan denk ik dat je deze ook leuk vind ;)

Total Car Perfection Emmen

Total Car Perfection Emmen is het bedrijf als je op zoek bent naar een totaaloplossing voor jouw auto. Een goede wasbeurt, polijsten, of zelfs een glascoating. Deze jongens doen het allemaal!

Sustainall

Jeff benaderde mij om hem te assisteren bij het vormgeven van zijn nieuwe bedrijf, Sustainall. Samen hebben we niet alleen een strak logo ontwikkeld, maar ook een huisstijl gecreëerd die de kernwaarden van het bedrijf weerspiegelt: Duurzaamheid en Professionaliteit.

HomeFloorz

HomeFloorz, een bedrijf dat vloeroplossingen biedt, had problemen met hun website. Hij was niet snel genoeg, maar was ook niet conversiegericht...
Contact opnemen

Laten we samen beginnen aan iets moois!

Laten we samen beginnen aan iets moois!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.