Beschikbaarheid: voor Maart heb ik nog maar 2 plekken over. Neem contact op

Een nieuwe razendsnelle website voor DVS

DVS, dé specialist in vloerverwarming in Drenthe, stond voor de uitdaging om online beter zichtbaar te worden. Ze schakelden mijn hulp in om hun website nieuw leven in te blazen en hun aanwezigheid op social media te versterken. Hieronder de stappen die we hebben genomen en de positieve resultaten die volgden.

Main projectfoto
Het probleem

DVS Kwam bij mij met een aantal problemen aan de huidige website...

De oude website van de Drentse Vloerverwarming Specialist had nogal wat probleempjes… De gebruikerservaring was niet geoptimaliseerd, de laadsnelheid was laag, de website zelf was nogal traag. Hierdoor verloren ze potentiële klanten. Daarnaast was hun online aanwezigheid beperkt, waardoor ze hun doelgroep niet goed konden bereiken.

De oplossing

Ik heb een volledig nieuwe website gemaakt, deze over tijd geüpdatet en zo de gebruiksvriendelijkheid verbeterd!

Om deze problemen op te lossen, heb ik de website volledig vernieuwd met Webflow. De nieuwe site ziet er niet alleen goed uit, maar laadt ook supersnel. Hierdoor is het nu makkelijker voor mensen om de informatie te vinden die ze zoeken. Daarnaast hebben we social media ingezet. Door actief te zijn op Facebook en Instagram kon DVS zichzelf beter laten zien en de interactie met hun klanten vergroten.

Het resultaat

En het resultaat mag er zijn!

De nieuwe website laadt snel, wat zorgt voor een veel betere ervaring voor bezoekers. Hierdoor zijn er ook meer mensen die contact opnemen of een offerte aanvragen. Op social media groeit het aantal volgers gestaag, en mensen reageren positief op de berichten. Hierdoor is niet alleen de bekendheid van DVS toegenomen, maar hebben ze ook een positiever imago en staan ze sterker in de markt.

Wat klanten zeggen

Als je mij niet gelooft, geloof dan mijn klanten!

Door het persoonlijke contact en het werk wat ik lever, zijn klanten 100% tevreden met mij.

Benieuwd geworden wat ik voor je kan doen? Neem contact op!

Fijn bedrijf om mee te communiceren en doen wat ze zeggen!

Leroy Stegeman
Drentse Vloerverwarming Specialist

Klavers Design heeft een mooi logo en website voor ons bedrijf gemaakt. Zeer tevreden. Een echte aanrader!!

Carla Ziengs
Assurantieservice Drenthe

Top service, goede ideeën. Mooi eindproduct, persoonlijk contact.

Echt een aanrader... Mijn website is fantastisch geworden past veel beter bij onze diensten..

Jordi Joldersma
Car Cleaning Joldersma

Vriendelijke en attente jongeman die verstand van zaken heeft. Erg precies is in zijn werk en hij kan je verbazen met de frisse en leuke resultaten van zijn werk!

Maurice van Dijk
Auto van Dijk
Meer projecten

Benieuwd naar meer?

Vond je deze leuk, en ben je benieuwd naar meer projecten die ik heb gedaan? Dan denk ik dat je deze ook leuk vind ;)

Total Car Perfection Emmen

Total Car Perfection Emmen is het bedrijf als je op zoek bent naar een totaaloplossing voor jouw auto. Een goede wasbeurt, polijsten, of zelfs een glascoating. Deze jongens doen het allemaal!

Sustainall

Jeff benaderde mij om hem te assisteren bij het vormgeven van zijn nieuwe bedrijf, Sustainall. Samen hebben we niet alleen een strak logo ontwikkeld, maar ook een huisstijl gecreëerd die de kernwaarden van het bedrijf weerspiegelt: Duurzaamheid en Professionaliteit.

Assurantie Service Drenthe

Assurantieservice Drenthe, gestart in april 2022, kreeg een complete identiteit met een herkenbaar logo, unieke huisstijl en moderne website. Het logo prijkt trots op het pand in Emmen, en de online aanwezigheid versterkt betrouwbaarheid voor zowel bestaande als nieuwe klanten, die nu gemakkelijk informatie kunnen vinden en contact kunnen opnemen. Een geslaagde combinatie van fysieke en digitale uitstraling maakt Assurantieservice Drenthe een herkenbare en betrouwbare speler in de verzekeringswereld.
Contact opnemen

Laten we samen beginnen aan iets moois!

Laten we samen beginnen aan iets moois!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.