Beschikbaarheid: voor Maart heb ik nog maar 2 plekken over. Neem contact op

Nieuwe website voor HomeFloorz

HomeFloorz, een bedrijf dat vloeroplossingen biedt, had problemen met hun website. Hij was niet snel genoeg, maar was ook niet conversiegericht...

Main projectfoto
Het probleem

Blogpagina als website??? Dat kon echt niet.

HomeFloorz had een probleem… Hun huidige website wat verouderd, traag en zag er niet uit. Daarnaast paste hij ook niet helemaal bij de doelgroep. De homepagina was niet conversiegericht en eigenlijk was het gewoon een soort blogpagina. Ook was er weinig tot geen online aanwezigheid… De social media werd niet bijgehouden en de SEO liep ook achter. Toen Roger mij vroeg of ik hem kon helpen was ik gelijk enthousiast!

De oplossing

Conversiegerichte website met een oogje voor SEO ;)

Voor HomeFloorz heb ik de website volledig vernieuwd, hij heeft nu een modernere uitstraling, de homepagina is meer conversiegericht. Er wordt vertrouwen opgebouwd bij de klant vanaf dat je de website laad. Toen ik Roger vroeg wat hij er van vond zei hij: “Website ziet er echt 100 keer mooier uit 😍” Naast de website help ik HomeFloorz met de online aanwezigheid door 4x per maand een social media post te schrijven en maandelijks ook met zijn SEO!

Het resultaat

En wat een resultaat!

Het resultaat hiervan is een vernieuwde, moderne en snelle website die conversiegericht is. Hier kunnen gebruikers makkelijk filteren per product, of hij geschikt is voor vloerverwarming, het merk, en de type vloeren. Ook wordt er nu volop naamsbekendheid gegenereerd door de social media posts en maandelijkse SEO! Hierdoor leren meer mensen HomeFloorz kennen

Wat klanten zeggen

Als je mij niet gelooft, geloof dan mijn klanten!

Door het persoonlijke contact en het werk wat ik lever, zijn klanten 100% tevreden met mij.

Benieuwd geworden wat ik voor je kan doen? Neem contact op!

Fijn bedrijf om mee te communiceren en doen wat ze zeggen!

Leroy Stegeman
Drentse Vloerverwarming Specialist

Klavers Design heeft een mooi logo en website voor ons bedrijf gemaakt. Zeer tevreden. Een echte aanrader!!

Carla Ziengs
Assurantieservice Drenthe

Top service, goede ideeën. Mooi eindproduct, persoonlijk contact.

Echt een aanrader... Mijn website is fantastisch geworden past veel beter bij onze diensten..

Jordi Joldersma
Car Cleaning Joldersma

Vriendelijke en attente jongeman die verstand van zaken heeft. Erg precies is in zijn werk en hij kan je verbazen met de frisse en leuke resultaten van zijn werk!

Maurice van Dijk
Auto van Dijk
Meer projecten

Benieuwd naar meer?

Vond je deze leuk, en ben je benieuwd naar meer projecten die ik heb gedaan? Dan denk ik dat je deze ook leuk vind ;)

Total Car Perfection Emmen

Total Car Perfection Emmen is het bedrijf als je op zoek bent naar een totaaloplossing voor jouw auto. Een goede wasbeurt, polijsten, of zelfs een glascoating. Deze jongens doen het allemaal!

Sustainall

Jeff benaderde mij om hem te assisteren bij het vormgeven van zijn nieuwe bedrijf, Sustainall. Samen hebben we niet alleen een strak logo ontwikkeld, maar ook een huisstijl gecreëerd die de kernwaarden van het bedrijf weerspiegelt: Duurzaamheid en Professionaliteit.

Assurantie Service Drenthe

Assurantieservice Drenthe, gestart in april 2022, kreeg een complete identiteit met een herkenbaar logo, unieke huisstijl en moderne website. Het logo prijkt trots op het pand in Emmen, en de online aanwezigheid versterkt betrouwbaarheid voor zowel bestaande als nieuwe klanten, die nu gemakkelijk informatie kunnen vinden en contact kunnen opnemen. Een geslaagde combinatie van fysieke en digitale uitstraling maakt Assurantieservice Drenthe een herkenbare en betrouwbare speler in de verzekeringswereld.
Contact opnemen

Laten we samen beginnen aan iets moois!

Laten we samen beginnen aan iets moois!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.