Beschikbaarheid: voor Maart heb ik nog maar 2 plekken over. Neem contact op

Nieuwe website voor dé wasstraat van Emmen!

Total Car Perfection Emmen is het bedrijf als je op zoek bent naar een totaaloplossing voor jouw auto. Een goede wasbeurt, polijsten, of zelfs een glascoating. Deze jongens doen het allemaal!

Main projectfoto
Het probleem

Er was nog geen website....

Total Car Perfection Emmen bestond al een tijdje, maar er was nog geen bestaande website. Toen ik dit zag heb ik contact opgenomen en ben ik langs gegaan om het hier over te hebben. Al gauw waren de eigenaren Berry & William positief en zijn we snel gestart met het maken van de website!

De oplossing

Een strakke website die past bij de kwaliteiten!

Na een druk gewerkt te hebben aan het ontwerp, mocht ik de website gaan ontwikkelen in Webflow! Een visuele no-code tool, waarin ik mijn websites écht op maat kan maken voor mijn klanten. In de website heb ik een slider gemaakt, waarin hun projecten te zien zijn. Ook heb ik een CMS (Content Management System) ingericht, waar wij makkelijk projecten toevoegen. En als klap op de vuurpijl heb ik een aantal toffe foto’s gemaakt, die je overal op de website terug vind! Dit zorgt voor extra herkenbaarheid en consistentie over de hele website heen.

Het resultaat

Leuke reacties en een hele tevreden klant!

Gelijk na de launch van de website kregen de eigenaren Berry & William al veel leuke berichtjes en complimenten over hoe de website er uit ziet! In de toekomst ga ik Total Car Perfection ook nog helpen met hun social media en op reguliere basis foto's maken van auto's die ze hebben gepoetst!

Wat klanten zeggen

Als je mij niet gelooft, geloof dan mijn klanten!

Door het persoonlijke contact en het werk wat ik lever, zijn klanten 100% tevreden met mij.

Benieuwd geworden wat ik voor je kan doen? Neem contact op!

Fijn bedrijf om mee te communiceren en doen wat ze zeggen!

Leroy Stegeman
Drentse Vloerverwarming Specialist

Klavers Design heeft een mooi logo en website voor ons bedrijf gemaakt. Zeer tevreden. Een echte aanrader!!

Carla Ziengs
Assurantieservice Drenthe

Top service, goede ideeën. Mooi eindproduct, persoonlijk contact.

Echt een aanrader... Mijn website is fantastisch geworden past veel beter bij onze diensten..

Jordi Joldersma
Car Cleaning Joldersma

Vriendelijke en attente jongeman die verstand van zaken heeft. Erg precies is in zijn werk en hij kan je verbazen met de frisse en leuke resultaten van zijn werk!

Maurice van Dijk
Auto van Dijk
Meer projecten

Benieuwd naar meer?

Vond je deze leuk, en ben je benieuwd naar meer projecten die ik heb gedaan? Dan denk ik dat je deze ook leuk vind ;)

Sustainall

Jeff benaderde mij om hem te assisteren bij het vormgeven van zijn nieuwe bedrijf, Sustainall. Samen hebben we niet alleen een strak logo ontwikkeld, maar ook een huisstijl gecreëerd die de kernwaarden van het bedrijf weerspiegelt: Duurzaamheid en Professionaliteit.

Assurantie Service Drenthe

Assurantieservice Drenthe, gestart in april 2022, kreeg een complete identiteit met een herkenbaar logo, unieke huisstijl en moderne website. Het logo prijkt trots op het pand in Emmen, en de online aanwezigheid versterkt betrouwbaarheid voor zowel bestaande als nieuwe klanten, die nu gemakkelijk informatie kunnen vinden en contact kunnen opnemen. Een geslaagde combinatie van fysieke en digitale uitstraling maakt Assurantieservice Drenthe een herkenbare en betrouwbare speler in de verzekeringswereld.

HomeFloorz

HomeFloorz, een bedrijf dat vloeroplossingen biedt, had problemen met hun website. Hij was niet snel genoeg, maar was ook niet conversiegericht...
Contact opnemen

Laten we samen beginnen aan iets moois!

Laten we samen beginnen aan iets moois!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.