Beschikbaarheid: voor Maart heb ik nog maar 2 plekken over. Neem contact op
Portfolio

Al mijn projecten!

Van autopoetsbedrijven tot een vloerverwarming specialist. Geen klus is mij te gek, het liefste pak ik elke uitdaging met twee handen aan!

Total Car Perfection Emmen

Total Car Perfection Emmen is het bedrijf als je op zoek bent naar een totaaloplossing voor jouw auto. Een goede wasbeurt, polijsten, of zelfs een glascoating. Deze jongens doen het allemaal!

Sustainall

Jeff benaderde mij om hem te assisteren bij het vormgeven van zijn nieuwe bedrijf, Sustainall. Samen hebben we niet alleen een strak logo ontwikkeld, maar ook een huisstijl gecreëerd die de kernwaarden van het bedrijf weerspiegelt: Duurzaamheid en Professionaliteit.

Assurantie Service Drenthe

Assurantieservice Drenthe, gestart in april 2022, kreeg een complete identiteit met een herkenbaar logo, unieke huisstijl en moderne website. Het logo prijkt trots op het pand in Emmen, en de online aanwezigheid versterkt betrouwbaarheid voor zowel bestaande als nieuwe klanten, die nu gemakkelijk informatie kunnen vinden en contact kunnen opnemen. Een geslaagde combinatie van fysieke en digitale uitstraling maakt Assurantieservice Drenthe een herkenbare en betrouwbare speler in de verzekeringswereld.

HomeFloorz

HomeFloorz, een bedrijf dat vloeroplossingen biedt, had problemen met hun website. Hij was niet snel genoeg, maar was ook niet conversiegericht...

Drentse Vloerverwarming Specialist

DVS, dé specialist in vloerverwarming in Drenthe, stond voor de uitdaging om online beter zichtbaar te worden. Ze schakelden mijn hulp in om hun website nieuw leven in te blazen en hun aanwezigheid op social media te versterken. Hieronder de stappen die we hebben genomen en de positieve resultaten die volgden.
Wat klanten zeggen

Dit is wat mijn klanten over mij zeggen

Door het persoonlijke contact en het werk wat ik lever, zijn klanten 100% tevreden met mij.

Benieuwd geworden wat ik voor je kan doen? Neem contact op!

Fijn bedrijf om mee te communiceren en doen wat ze zeggen!

Leroy Stegeman
Drentse Vloerverwarming Specialist

Klavers Design heeft een mooi logo en website voor ons bedrijf gemaakt. Zeer tevreden. Een echte aanrader!!

Carla Ziengs
Assurantieservice Drenthe

Top service, goede ideeën. Mooi eindproduct, persoonlijk contact.

Echt een aanrader... Mijn website is fantastisch geworden past veel beter bij onze diensten..

Jordi Joldersma
Car Cleaning Joldersma

Vriendelijke en attente jongeman die verstand van zaken heeft. Erg precies is in zijn werk en hij kan je verbazen met de frisse en leuke resultaten van zijn werk!

Maurice van Dijk
Auto van Dijk
Contact opnemen

Laten we samen beginnen aan iets moois!

Laten we samen beginnen aan iets moois!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.